Nieuws - Dag van de Groene opvang groep 1 en 2

fotoboek:Dag van de Groene opvang

Vandaag zijn we uitgenodigd bij Kinderopvang het Hummelhus in Oldeholtpade om de samenwerking te bevorderen en vooral om groene activiteiten te ondernemen.

Na een wandeling door het bosje kwamen we aan bij de opvang en mochten we samen gaan speuren met een doos naar natuurschatten samen met de peuters. Bloemen, stenen, zand, gras en takken werden gezocht, raamkunstwerkjes gemaakt en volop gespeeld in de mooie ontdektuin. Door het prachtige weer kregen we een schoolreisjes gevoel! Ons thema Er op uit staat deze weken centraal en dit was een van onze eerste activiteiten in onze eigen omgeving. We zijn de week gestart met een natuurspeurtocht rondom school. Heeft u ons natuurschattenmuseum al gezien?

We werden getrakteerd op tomaatjes, paprika, druiven, twee soorten meloen en mochten volop er van genieten.

We kijken terug op een hele leuke ochtend met veel natuurbeleving.

Geplaatst op: 15 Mei 2018