Nieuws - Vlinders en bijen groep 1 en 2

Dit schooljaar is groep 1 en 2 gestart met het thema vlinders en bijen. Het boek "Rupsje nooit genoeg" staat deze weken centraal. Van de Vlinderstichting hebben we het lespakket over Koolwitjes besteld. Op de gang hebben de kinderen de cyclus van ei tot vlinder live kunnen volgen. In de tweede week konden we al onze "eigen" vlinders vrij laten. Met het bezoek van een imker in de klas sluiten we het thema af.  Met dit thema laten we de kinderen kennis maken met het belang van vlinders en bijen voor ons ecosysteem. Jong geleerd is oud gedaan! Op creatief gebied zijn er vele mooie vlinders geschilderd en geknutseld. Het liedje 1234567 waar is Rupsje nooit genoeg gebleven is inmiddels favoriet om samen te zingen!

Geplaatst op: 22 September 2018